Uw apotheker(s):

Mw. R. Loukili, Mw. K.L. Kok- van Oirschot

Tel: 0294 48 03 08

info@apotheekveldsema.nl

Services

 

Bezorgservice
Kunt u niet naar de apotheek komen, bel ons en wij bezorgen uw medicijnen gratis bij u thuis. Dat geldt ook voor grote pakketten verbandmiddelen, zoals incontinentie-materiaal. Alle recepten die bij ons binnenkomen proberen we diezelfde dag nog te bezorgen.


Inloopspreekuur
Tijdens het inloopspreekuur kunt u bij ons terecht met uiteenlopende vragen over uw medicijnen en hulpmiddelen. Het gesprek vindt plaats in de spreekkamer samen met de apotheker.
Heeft u vragen over de werking van uw medicijnen, vragen over bijwerkingen of bijvoorbeeld over hoe de medicatie te gebruiken, maak dan gebruik van dit inloopspreekuur.
Het inloopspreekuur is op maandag- en dinsdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur.

Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker dat u hem direct kunt spreken en dat hij voldoende tijd heeft.

Informatiebijeenkomst
Jaarlijks organiseren wij een informatiebijeenkomst over een bepaalde aandoening. Mocht u medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

Servicedag
Jaarlijks organiseren wij voor u een servicedag rondom een bepaald thema. Wij gaan daarbij in op het gebruik van uw medicatie en hulpmiddelen.